Děti ze ZŠ T. G. Masaryka Písek vyrobily dárky naším klientům

Děti ze ŽŠ T. G. Masaryka v Písku vyrobily dárky s vánoční tématikou pod vedením Šárky Venclíkové. Dárky budou předány klientům v jejich domácím protředí.

Je všeobecně známo, že nejlepší dárek nemusí být ten nejdražší, ale mnohdy je to ten, který vyrobíte sami, vlastníma rukama.

Balíčky provoněné levandulí a přáníčka s vánoční tématikou od dětí ze ZŠ T. G. Masaryka předala paní Šárka Venclíková Oblastní charitě Písek. Paní Venclíková je vychovatelkou na této škole, svým přístupem podněcuje děti k tvořivému myšlení a učí je pomáhat potřebným, čímž je podporuje ke správnému vytváření vztahů, které jsou velmi důležité. Dobrým vedením děti dokáží být citlivé, ohleduplné a umí pomoci.

Dárky darují ošetřovatelky a pečovatelky klientům v domácím prostředí. Někteří naši klienti je sbírají a těší se každým rokem na jejich předání a nové nápady dětí.

Oblastní charita Písek děkuje řediteli ZŠ T. G. Masaryka Mgr. Jiřímu Kothánkovi za spolupráci s naší organizací, paní Šárce Venclíkové za odborné vedení dětí a dětem za jejich šikovné ruce a nápaditost. Budeme rádi pokud spolupráce bude i nadále pokračovat.

25399176_1190298791102386_2112884977813067216_nDěkujeme Vám25398943_1190298787769053_1537423291076976940_n

Za Oblastní charitu Písek Martina Zachatová, DiS.