Poděkování

Jménem zaměstnanců Oblastní charity Písek, vděčných klientů i spokojených návštěvníků děkujeme všem, díky nimž se mohl dne 2.6.2018 uskutečnit druhý ročník Slavnosti Letnice 2018 v Písku v Palackého sadech. Bylo pro nás milým zjištěním, kolik skvělých lidí a firem je ochotno podat pomocnou ruku. Velmi si této pomoci vážíme.

Podpořili nás tito  sponzoři, dárci a podporovatelé: Město Písek, Interplex Precision Engineering Písek, Reklama Čuřín Písek, Eaflex - CZ s. r. o., Vebra České Budějovice, SOŠ a SOU Písek, Stáje Štětice, Grafologie Kulhavá, Gastro § services s. r. o., Pivovar Protivín a. s., Tesco Písek, Pajdora Tomáš Kulhavý, společnost Tchibo, společnost Billa, Dekos R s. r. o. Říčany u Prahy, Indická restaurace Písek, Salon Bel Mondo Písek, Zahradnictví Čapek § HNN Písek, společnost Avon, Vinařství Červinka Horní Věstonice, Kavárna Až na půdu Písek, Litobal s. r. o. Moravské Budějovice, Centrum kultury Písek, Prácheňské muzeum Písek, Městské služby Písek.

Současně děkujeme za nádherná vystoupení a podporu účinkujícím z celých jižních Čech, a to konkrétně těmto skupinám a souborům: Taneční centrum Z.I.P., Písečan a Písečánek, AC Sole, Flashdance Labuť, Taneční klub Čížová, O.S. Orin, Orient dance Strakonice, Babský sbor Horní Poříčí, Mažoretky Písek, Abeceda – centrum volného času, Heligonkáři Václava Taliána, Duo Ignis Marinis, Rozálie, Kaplan’s friends blues.

Dále děkujeme Výcvikovému a canisterapeutickému sdružení Hafík za příjemné zpestření zábavy a moderátorce Magdě Nováčkové za provedení celou akcí.

Díky Vám všem jsme prožili nádherné odpoledne a věříme, že nám zachováte svoji přízeň i do dalších ročníku.

Za Oblastní charitu Písek Dana Vejšická, ředitelka

Oblastní charita Písek