Předání 30.000 Kč společností Interplex Precision Engineering Czech Republic s.r.o. Písek

Ředitel společnost Interplex Precision Engineering Czech Republic s.r.o. pan Martínek předal dne 6. 1. 2018 ředitelce Oblastní charity Písek Daně Vejšické šek v hodnotě 30.000 Kč, který bude použit na vytvoření nových bezbariérových prostor zdravotní a pečovatelské služby a půjčovny zdravotních pomůcek.

6. 1. 2018 se uskutečnilo Vánoční setkání zaměstnanců společnosti Interplex Precision Engineering Czech Republic s.r.o. v Na tento večírek byla pozvaná i ředitelka Oblastní charity Písek Dana Vejšická, která převzala šek od ředitele společnosti pana Petra Martínka v hodnotě 30.000 Kč. Dar bude použit na vytvoření bezbariérových prostor pro zdravotní a ošetřovatelskou péči a půjčovnu zdravotních pomůcek naší organizace.

Společnost se zavázala, že k částce, kterou vybere od svých zaměstnanců za vstupenku, která byla 50 Kč, dorovná stejnou částkou.

Oblastní charita Písek děkuje společnosti Interplex a jejím zaměstnancům. Díky Vám jsme zase o krok blíže k našemu vysněnému cíli.

Děkujeme Vám ...

26239604_1201606889971576_8428481349984655780_n

Za Oblastní charitu Písek Martina Zachatová, DiS.