Strom splněných přání, slavnostní předání dárků

Slavnostní předání dárků pro klienty Oblastní charity Písek proběhlo dne 21. 12. 2017 ve 13 hodin v Hypermarketu Tesco Písek za přítomnosti místostarosty města Písku Mgr. Jiřího Hořánka.

Dárky předal osobně ředitel Tesca Miroslav Karlík společně se svými kolegyněmi, paní Marcelou Vondruškovou, Kateřinou Lapkovou a Ludmilou Říhovou. Bez těchto zmíněných úžasných, nadšených lidiček pomáhat druhým, by se tento krásný nápad nemohl realizovat. Miroslav Karlík řekl pár slov o tom, z jakého důvodu se rozhodl splnit přání právě našim klientům. Také uvedl, že pevně věří v to, že Strom splněných přání potěší a vykouzlí úsměv na tvářích obdarovaných.

Dana Vejšická ředitelka charity poděkovala za možnost být součástí tohoto nádherného projektu a uvědomění si, že advent není pouze časem, kdy si vyzdobíme dům, ale je i časem, kdy jeden ke druhému máme blíže, kdy se těšíme na sváteční chvíle křesťanských svátků plných pohody, sváteční nálady a lásky.

Pojďme se společně zastavit a zamyslet se nad tím, co je pro nás všechny skutetečně důležité a podstatné. Pro nás a naše klienty je důležité, že jste se rozhodli nebýt lhostejní ke světu kolem nás.

Děkujeme Vám...

Tesco 2 Tesco 6