Děti vyráběly dárečky pro seniory

Za pár dnů tu máme krásný vánoční čas. Čas příjemných setkání, dobrých skutků a obdarovávání svých blízkých vánočními dárečky. Díky dětem ze ZŠ J. K. Tyla, 11.MŠ Tylova a ZŠ T.G.Masaryka v Písku budou letos opět obdarováni i klienti pečovatelské služby Oblastní charity Písek. „Chceme vést děti k úctě ke stáří. V dnešní době jsou ve středu zájmu hlavně děti. Na seniory se ale často zapomíná.“ podotkla vychovatelka školní družiny J. K. Tyla, paní Alena Vlnová, pod jejímž vedením dárečky pro seniory vznikaly. Tímto chceme poděkovat za přízeň a krásné dárečky. Nad mnohými se nám opravdu doslova tajil dech. Mnoho seniorů v dnešní době žije osamocených. Zapomínáme na ně a žijeme v dnešním hektickém světě založeném na materiálních hodnotách. Ty hlavní hodnoty, kterými jsou nejen zdraví, ale i dobré vztahy a láska, bychom si měli občas připomínat. A tím nejlepším časem jsou právě Vánoce. Vzpomenete si na seniory ve svém okolí i vy?