Výroční zpráva za rok 2016

Oblastní charita Písek zveřejnila Výroční zprávu za rok 2016. Zpráva je ke stažení zde.

Národní potravinová sbírka v Písku

Děkujeme všem, kteří se zúčastnili Národní potravinové sbírky 2016 jako dobrovolníci, a samozřejmě největší dík patří těm, kteří potraviny darovali. Letos bylo v Písku vybráno 1501 kg, což je o 207 kg více, než v roce loňském! A my jsme rádi, že díky vybraným potravinám budeme moci během celého roku pomáhat lidem v nouzi na Písecku.

Národní potravinová sbírka - hledáme dobrovolníky

• Kdy: v sobotu 12.11.2016
  • Kde v Písku: Kaufland a Tesco
  • Máte zájem se zapojit jako dobrovolníci? Více info zde.

Výroční zpráva 2015

Oblastní charita Písek zveřejnila Výroční zprávu za rok 2015. Zpráva je ke stažení zde.

Charita v Písku bude mít schodolez!

Díky Nadaci ČEZ a mobilní aplikaci EPP - Pomáhej pohybem bude moci Oblastní charita Písek do půjčovny kompenzačních pomůcek zařadit i schodolez. Největší díky však patří nadšeným sportovcům, kteří prostřednictvím aplikace EPP podpořili projekt a pomohli tak získat 70.000 Kč na zakoupení schodolezu. Děkujeme!

Přijmeme nového zaměstnance pečovatelské služby

Přijmeme zaměstnance na příležitostnou výpomoc v pečovatelské službě. Vzdělání v oboru a ŘP (aktivní řidič) podmínkou. Více informací na tel: 382 214 828, Dana Vejšická.

Záměry Tříkrálové sbírky v lednu 2016 na jihu Čech

Každá charita, příp. farnost, která v daném místě organizuje Tříkrálovou sbírku, si může zvolit účel, na který peníze ze sbírky využije. Jednotlivé záměry sbírky na jihu Čech za Charity a farnosti naleznete zde.

Oblastní charita Písek se opět zapojí do Národní potravinové sbírky

Již podruhé budou moci lidé v Písku darovat potraviny a pomoci tak osobám v nouzi. Národní potravinovou sbírku pořádá platforma Byznys pro společnost v rámci projektu Potraviny pomáhají spolu s Českou federací potravinových bank a Armádou spásy. Přijďte udělat dobrou věc! Sbírka se koná 21.11.2015 od 8 do 20 h v hypermarketech Kaufland a Tesco v Písku. Za každou pomoc předem děkujeme!

Výroční zpráva Oblastní charity Písek 2014

Oblastní charita Písek vydala výroční zprávu za rok 2014. Zpráva je kde stažení zde

Výroční zpráva Oblastní charity Písek 2013

Oblastní charita Písek vydala Výroční zprávu za rok 2013. Zpráva je ke stažení zde.