Pozvánka na školení BOZP

Oblastní charita Písek pořádá školení BOZP pro své zaměstnance dne 22. 10. 2018 od 15 hodin.

E.ON zapůjčil auto budoucnosti

Získat osobní automobil a ušetřit finanční prostředky na pohonné hmoty nám pomohla společnost E.ON zapůjčením elektromobilu Smart. Ke klientům Oblastní charity Písek, konkrétně pečovatelské služby jezdíme právě tímto vozidlem. Je to auto budoucnosti, ale navíc zefektivní naše služby a šetří životní prostředí nás všech.

Více naleznete v článku

Změna e-malových adres

Dovolujeme si Vás informovat, že od 15. 10. 2018 došlo ke změně e-malových adres. Aktuální adresy naleznete zde: https://pisek.charita.cz/vyhledavani-v-adresari/?tab=people&show=organizace#directory

Více naleznete v článku

Pozvánka na školení první pomoci

Dne 31. 10. 2018 od 15 hodin proběhne školení první pomoci pro zaměstnance Oblastní charity Písek.

Charita vyhlašuje sbírku na pomoc obětem tsunami v Indonésii

V pátek 28. září postihlo indonéský ostrov Sulawesi (Celebes) zatím nejsilnější ze série zemětřesení a to o síle 7,4 stupňů Richterovy škály. Následná vlna tsunami si vyžádala stovky lidských životů, celkový počet postižených obyvatel může dosáhnout několika set tisíc, podle některých odhadů až dva miliony. Charita Česká republika proto vyhlašuje finanční sbírku na pomoc obětem a obnovu země.

Proběhl Den otevřených dveří

Den otevřených dveří proběhl dne 27. 9. 2018 od 10 do 14 hodin v prostorách Oblastní charity Písek.

Děkujeme všem, kteří pozvání přijali.

Veřejná sbírka

Ve dnech 15. 10. - 30. 11. 2018 proběhne Veřejná sbírka Oblastní charity Písek, jejímž cílem je vytvoření bezbariérových prostor v ulici Budějovická 1962, Písek pro účely domácí péče.

Můžete přispět následovně: přímo vhozením hotovosti do zapečetěných pokladniček umístěných na veřejných místech, nebo bankovním převodem na účet Fio banky č.: 2801320708/2010.

Den otevřených dveří

V souvislosti se Dnem Charity proběhne dne 27. 9. 2018 od 10 do 14 hodin Den otevřených dveří. V našich prostorách Vám zaměstnanci představí naše služby a projekty. Navštívit nás můžete na adrese Bakaláře 43/6 a Budějovická 100, Písek. Součástí bude i drobné pohoštění.

Poděkování Zdravotnické záchranné službě Písek

Ředitelka Dana Vejšická poděkovala Zdravotnické záchranné službě Písek pod vedením MUDr. Vratislava Němečka. Konkrétně posádce ve složení - lékařka: Dr.Daniela Chyská, záchranáři: Bc. Kadlec Jan, Bc. Guida Mario, řidič: Šrom Milan, za profesionální přístup při záchranné akci.

Předání výhry projektu Tesco - "Vy rozhodujete, my pomáme"

Dne 12. 7. 2018 se uskutečnilo v prostorách obchodního řetězce Tesco Písek předání výher v projektu "Vy rozhodujete, my pomáme". Oblastní charita Písek získala 2. místo s částkou 16 tisíc korun.