Strom splněných přání září v Tescu Písek

Ředitel společnosti Tesco Písek Miroslav Karlík i tento rok v rámci akce Strom splněných přání splní našim seniorům jejich vánoční přání.

Výtěžek z veřejné sbírky

Ředitelka Dana Vejšická si dovoluje poděkovat všem štědrým dárcům, jsme velmi rádi, že nám zachováváte svou přízeň.

K seniorům o Vánocích poletí andílci

ZŠ J. K. Tyla Písek každým rokem na Vánoce vyrábí našim klientům překvapení. V letošním roce do domovů našich seniorů poletí andílci rozsevající štěstí.

Exkurze k přátelům

Dne 30. 12. 2018 Diecézní charita České Budějovice zorganizovala exkurzi do bavorského městečka Hauzenberg. Naše výjezdní kolegium zde navštívilo terénní pečovatelskou službu a domov pro seniory.

Coca-Cola předala šek

Dne 27. 11. 2018 proběhla akce Coca-Coly Vánoční kamion 2018 Na výstavišti v Písku. Této akce se osobně zúčastnila ředitelka charity Dana Vejšická. Měla zde příjemné poslání, a to převzít šek.

Ředitelka charity slaví narozeniny

Dnešního dne náš tým opět zabodoval tím, že dokázal téměř nemožné.Vzhledem k naší náročné práci je totiž někdy dosti obtížné se sejít. Jelikož se jednalo o dobrou věc, v domluvenou hodinu dorazily téměř všichni zaměstnankyně, aby tak mohly osobně popřát ředitelce Daně Vejšické k jejím nadcházejícím narozeninám.

Charitu navštívila poslankyně

Oblastní charitu Písek navštívila Ing. Radka Maxová, poslankyně PSP ČR předsedkyně Výboru pro sociální politiku.

Kolegyně se zotavuje

V naší organizaci se chováme solidárně, své zaměstnance podporujeme i v době nemoci. Dnes ředitelka Oblastní charity Písek Dana Vejšická s kolektivem podpořila kolegyni Jarušku, zotavující se po úrazu na školení 1. pomoci a popřála ji brzké zotavení.

MUDr. Němeček nejenže školil, ale i zachraňoval

Zaměstnance Oblastní charity Písek proškolil v letošním roce v 1. pomoci MUDr. Vratislav Němeček, ale zároveň pomoc poskytl naší kolegyni, která si způsobila v průběhu školení zranění.

Sbírka pro potřeby Diecézní charity České Budějovice

České Budějovice –  V den svátku sv. Martina se uskuteční při bohoslužbách ve všech farnostech českobudjěovické diecéze každoroční sbírka ve prospěch Diecézní charity České Budějovice. V loňském roce 2017 se v rámci této již tradiční sbírky vybrala částka 422 314 Kč.