Děti ze ZŠ J. K. Tyla předaly hojivé zajičky

velikonoce, děti, ZŠ J. K. Tyla Písek, senioři

Letošní Velikonoce děti ze ZŠ J. K. Tyla Písek pod vedením paní Aleny Vlnové připravily zájíčky, kteří mají hned několik využití. Lze je použít nejen na výstavu, ale zároveň poslouží jako hojivé obklady na různé zdravotní potíže našich klientů.

A na co se mohou naši senioři těšit?
Nahřívací polštářky plněné pohankou se stanou balzámem pro jejich tělo i duši, náplň velice dobře akumuluje teplo i chlad. Zajíčci jsou vhodné při úlevě od různých druhů bolestí, k relaxaci, k běžnému spaní, nebo jako polohovací pomůcka, nachlazené je lze využít jako obklad při horečce nebo jako úlevu od spálenin.

Každým rokem se klienti na dárky od dětí těší, vnášejí jim do jejich domovů pocit štěstí a radosti. Je pravdou, že máme ve školách šikovné děti, jen jim musíme dát prostor a vedení, aby se v tomto směru rozvíjely. A přesně tento prostor a kvalitní vedení jim dává paní Aleny Vlnová.

Děkujeme panu řediteli Mgr. Kocovi za stálou podporu našich seniorů, paní Aleně Vlnové za skvělé nápady a podněty a dětem za jejich nadšení při výrobě dárků.

Autor: Martina Zachatová

56524155_1545735755558686_7394468721906941952_n