E.ON zapůjčil auto budoucnosti

Získat osobní automobil a ušetřit finanční prostředky na pohonné hmoty nám pomohla společnost E.ON zapůjčením elektromobilu Smart. Ke klientům Oblastní charity Písek, konkrétně pečovatelské služby jezdíme právě tímto vozidlem. Je to auto budoucnosti, ale navíc zefektivní naše služby a šetří životní prostředí nás všech.

Více naleznete v článku

Už jste viděli prohánět se v píseckých ulicích elektromobil Smart fortwo ed označený logem E.ON? Zcela určitě vím, že ano. On si ho totiž všimne každý. Ač je malé, tak je velmi nápadné, ale přitom není téměř slyšet. Navíc nevypouští do ovzduší žádné škodlivé emise a co je nejdůležitější provoz je nízkonákladový.

A právě tento elektromobil zapůjčila bezplatně pečovatelské službě od října do konce listopadu letošního roku společnost E.ON. Zapůjčený elektromobil přináší naší službě hned několik výhod.  Pomůže zajistit péči více klientům a dostat se do domácího prostředí v co nejkratší době. Elektromobil užívá naše pečovatelka Marie Halková. Zeptala jsem se ji jak je s elektromobilem spokojena? „Jsem a velmi, hlavně díky rozměrům Smartu odpadá problém s parkováním, vejde se všude. Když je vybitý stačí ho jednoduše přes noc dobít a ráno můžu opět ke klientům. Škoda, že auto nemůžeme mít na delší dobu,“  tolik uvedla Marie Halková.

Jménem ředitelky Dany Vejšické děkujeme společnosti E.ON za zapůjčení elektromobilu, díky němuž došlo ke zdokonalení péče o naší cílovou skupinu převážně z řad seniorů. Díky společnosti E.ON jsme k Vám zase o něco blíž.

Za Oblastní charitu Písek Bc. Martina Zachatová, DiS.

Společnost E.On zapůjčila oblastní charita písek elektromobil