Poděkování Zdravotnické záchranné službě Písek

Ředitelka Dana Vejšická poděkovala Zdravotnické záchranné službě Písek pod vedením MUDr. Vratislava Němečka. Konkrétně posádce ve složení - lékařka: Dr.Daniela Chyská, záchranáři: Bc. Kadlec Jan, Bc. Guida Mario, řidič: Šrom Milan, za profesionální přístup při záchranné akci.

Jménem Oblastní charity Písek bych ráda poděkovala Zdravotnické záchranné službě Písek pod vedením MUDr. Vratislava Němečka. Konkrétně posádce ve složení - lékařka: Dr.Daniela Chyská, záchranáři: Bc. Kadlec Jan, Bc. Guida Mario, řidič: Šrom Milan, za profesionální přístup při záchranné akci.

Přivoláni byli zdravotní sestrou domácí péče, která při výkonu své práce byla přítomna náhlému zhoršení zdravotního stavu klientky, který vyžadoval přivolání záchranné služby. Zásahu záchranářů byla osobně přítomna a ocenila nejen jejich vysokou míru odbornosti, skvělou týmovou spolupráci ale i jejich mimořádně citlivý přístup. Celý tým odvedl úžasnou práci. Naší klientce se věnoval s plným nasazením, obětavostí a trpělivostí nejen při poskytování pomoci doma, ale s neutuchajícím úsilím o záchranu pokračoval i při převozu do českobudějovické nemocnice.

I když paní následující dny v nemocnici svůj boj prohrála, nás všechny to naplnilo uklidňujícím pocitem a jistotou, že pokud by se podobná situace týkala nás, nebo našich blízkých, budeme v dobrých rukách. Jsme přesvědčeni o tom, že u Záchranné služby Písek se o nás starají lidé, které jejich práce baví, naplňuje je a mají o ni opravdový zájem.

Za toto všem jmenovaným i celému týmu patří veliký obdiv a upřímné poděkování.

Za Oblastní charitu Písek Dana Vejšická, ředitelka