Proměna, již zítra 9.2. 2019 od 9 hodin, připojte se k nám

Když jsem se prvně setkala s naším seniorem, napadlo mě, že je potřeba jeho životní situaci posunout k lepšímu. Obrátila jsem se na kolektiv charitní pečovatelské služby, který mě s nadšením podpořil. Díky této partě skvělých lidí se může zítřejší proměna uskutečnit.

V průběhu výzvy se k nám přidali další skvělé lidičky, kteří se rozhodli nenechat nás v tom samotné a jít do toho s námi. Jiní hodní lidé nabídli ošacení, ložní prádlo, nábytek aj. S každým telefonátem od Vás, nebo i osobním setkání s Vámi, jsem se ujistila v tom, že s námi sdílíte nadšení a není Vám lhostejný život lidí v nouzi.

Již zítra proměna proběhne, budu Vás informovat o tom, jak jsme byli úspěšní, co se nám podařilo, nebo co naopak nepovedlo. Ještě stále máte možnost nenechat nás v tom samotné a připojit se k nám. Třeba zrovna vy, jste chybějícím členem našeho týmu.

Sraz 9.2. 2019 v 9 hodin na rozcestí Penzion U Malířských. Kontaktní osoba: Martina Zachatová - 731 598 977.

Autor: Martina Zachatová

Pomoc senior