nabor_Landin_ page_1366x486

Pomáhat je IN - ukaž, že jsi KING

Zapoj se aktivně do Tříkrálové sbírky, která probíhá pravidelně od 1. do 14. ledna a pojď s námi na koledu. Káždá koruna pomáhá. Nejen ta vhozená do kasičky, ale taky každá nová královská koruna na hlavě každého nového koledníka, nového člena naší kolednické party.

Celorepublikově je nás koledníků už přes 70 tisíc! Rozšíříš naše řady a přidáš se k nám?

Koordinátorka Tříkrálové sbírky:

Chceš nám pomoct s koledou? Zavolej nebo napiš!
Andrea Fenclová - tel.: 730 577 330, e-mail: andrea.fenclova@pisek.charita.cz

Těšíme se na Tebe!

Tříkráloví koledníci s požehnáním a pokladničkami opět přicházejí!
3. ledna 2023 Charita Česká republika

Tříkráloví koledníci s požehnáním a pokladničkami opět přicházejí!

Tříkrálová sbírka 2023 je za dveřmi. Začátkem ledna se opět vydají do ulic skupinky koledníků, aby lidem roznášeli radostné poselství o narození Spasitele. Zpívají či recitují koledy, rozdávají drobné dárky, křídou píší nad dveře požehnání a do zapečetěných pokladniček vybírají peníze na pomoc lidem, kteří se ocitli v tíživé životní situaci. Do nejrozsáhlejší sbírkové akce v České republice se zapojí tisíce dobrovolníků. Navážou tak na starodávný lidový obyčej tříkrálové koledy.

Rekordní výtěžek z letošní Tříkrálové sbírky již pomáhá. Děkujeme!
2. června 2022 Charita Česká republika

Rekordní výtěžek z letošní Tříkrálové sbírky již pomáhá. Děkujeme!

Všechny příspěvky z Tříkrálové sbírky jsou nyní pečlivě sečteny a zkontrolovány. Dárci přispívali do kasiček rozmístěných na veřejných místech, online i prostřednictvím dárcovských SMS. Jejich solidarita nás ohromila. Darovali totiž rekordní částku ve výši 141 371 664 korun, za kterou velmi děkujeme!

Tři králové v českobudějovické diecézi hlásí rekordní výtěžek
9. února 2022 Diecézní charita České Budějovice

Tři králové v českobudějovické diecézi hlásí rekordní výtěžek

Příspěvky z pokladniček Tříkrálové sbírky jsou sečteny. V neděli 16. ledna 2022 ukončili po celé republice koledníci svoji dvoutýdenní pouť se zapečetěnými kasičkami, nicméně sbírka pokračovala ve virtuálním prostředí v podobě online koledy až do 31. ledna. Celkem se do zapečetěných pokladniček po celé českobudějovické diecézi a díky bezhotovostním darům podařilo vybrat rekordních 9 127 139 Kč.

Tříkrálová sbírka překvapila rekordní částkou. Děkujeme všem, kteří se rozhodli pomáhat
4. února 2022 Charita Česká republika

Tříkrálová sbírka v letošním roce předčila všechna očekávání a překonala rekord z minulých let. Naši dárci byli mimořádně štědří. Díky nim se na sbírkovém kontě shromáždilo neuvěřitelných 138 356 469 korun, které pomohou lidem v nouzi. Všem dárcům děkujeme!

Tříkrálová sbírka dosáhla letos rekordního výsledku
3. února 2022 Tříkrálová sbírka

Tříkrálová sbírka dosáhla letos rekordního výsledku

Děkujeme vám všem, kteří myslíte na druhé!